Schouderklachten 

Schouderklachten kunnen heel belemmerend zijn en kunnen uw dagelijkse activiteiten sterk beïnvloeden. In veel gevallen wordt de diagnose ‘slijmbeursontsteking’ (bursitis) of ‘peesontsteking’ gesteld. Ontstekingsremmers en injecties hebben meestal slechts een beperkt en tijdelijk effect.

schouderklachten

Oorzaken

Het is belangrijk om je te realiseren dat een ontsteking niet zomaar ontstaat. Vaak zijn slijmbeurs- of peesontstekingen een gevolg, en niet de oorzaak van verminderd functioneren van de schouder.

Schouderklachten zijn vaak het gevolg van:

  • een slechte (werk)houding
  • herhaaldelijk dezelfde activiteiten
  • overbelasting
  • (sport)blessures
  • slecht functioneren van de nek en bovenrug

Kunnen wij dit behandelen?

We zullen niet alleen de schouderklachten zelf behandelen, maar ook nagaan wat de oorzaak is, zodat deze klachten voorkomen kunnen worden.

Reviews

‘2 fantastische therapeuten!
Goede behandeling met resultaat
Dankjewel’

- Isabelle

‘Ik had ontzettend veel last van mijn voeten en had orthopedische schoenen. MIjn voeten zijn hier in deze praktijk goed losgemaakt en dit werkte goed voor mijn klachten. Nu hoef ik die orthopedische schoenen gelukkig niet meer te dragen.’

- Rene

‘Ik heb een nekhernia gehad tussen C5 en C6 die operatief is verwijderd. Ik had hierna nog regelmatig klachten en via behandelingen hier in deze praktijk ben ik goed in staat om de klachten onder controle te houden.’

- Jan

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.