Gratis screening


Gratis screening

Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen, maar wil je niet gelijk een heel onderzoek ondergaan? Boek dan eerst een kennismakingsgesprek met een van onze chiropractoren. Hierin kan je ons vertellen over je klachten en kunnen wij aangeven of we je kunnen helpen met je klachten of niet. Hierbij doen we ook nog een gratis spierscan met onze myovision sEMG scanner.

Hoe ziet de spierscan eruit?

Tijdens het scannen van de spieren gebruiken we de Myovision scanner. Deze meet je spieractiviteit en registreert daarbij afwijkende spierspanningen. In feite maakt de scan zichtbaar wat de chiropractor voelt. Daarmee is de behandeling dus uitermate geschikt wanneer je al wel klachten hebt, maar ‘óók wanneer je denkt dat je rug gezond is.

Laat je scannen!

De spierscan is voor iedereen geschikt: van zwangeren tot senioren en kinderen. Door je regelmatig preventief te laten controleren, voorkom je klachten en houd je je rug gezond. De behandeling is volledig pijnloos en is al binnen enkele minuten klaar. Eventuele vervolgafspraken worden in veel gevallen vergoed. Kom jij langs voor een gratis spierscan? We helpen je graag. Vul snel onderstaand formulier in.

Gratis screening en spierscan aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

‘2 fantastische therapeuten!
Goede behandeling met resultaat
Dankjewel’

- Isabelle

‘Ik had ontzettend veel last van mijn voeten en had orthopedische schoenen. MIjn voeten zijn hier in deze praktijk goed losgemaakt en dit werkte goed voor mijn klachten. Nu hoef ik die orthopedische schoenen gelukkig niet meer te dragen.’

- Rene

‘Ik heb een nekhernia gehad tussen C5 en C6 die operatief is verwijderd. Ik had hierna nog regelmatig klachten en via behandelingen hier in deze praktijk ben ik goed in staat om de klachten onder controle te houden.’

- Jan

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.