Gratis screening


Gratis screening

Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen, maar wil je niet gelijk een heel onderzoek ondergaan? Boek dan eerst een kennismakingsgesprek met een van onze chiropractoren. Hierin kan je ons vertellen over je klachten en kunnen wij aangeven of we je kunnen helpen met je klachten of niet. Hierbij doen we ook nog een gratis spierscan met onze myovision sEMG scanner.

Hoe ziet de spierscan eruit?

Tijdens het scannen van de spieren gebruiken we de Myovision scanner. Deze meet je spieractiviteit en registreert daarbij afwijkende spierspanningen. In feite maakt de scan zichtbaar wat de chiropractor voelt. Daarmee is de behandeling dus uitermate geschikt wanneer je al wel klachten hebt, maar ‘óók wanneer je denkt dat je rug gezond is.

Laat je scannen!

De spierscan is voor iedereen geschikt: van zwangeren tot senioren en kinderen. Door je regelmatig preventief te laten controleren, voorkom je klachten en houd je je rug gezond. De behandeling is volledig pijnloos en is al binnen enkele minuten klaar. Eventuele vervolgafspraken worden in veel gevallen vergoed. Kom jij langs voor een gratis spierscan? We helpen je graag. Vul snel onderstaand formulier in.

Gratis screening en spierscan aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

‘Vandaag een goede behandeling gehad van Maarten. Ik voelde me gelijk gewoon goed!
De pijn trok heel snel uit mijn arm en ik had geen naklachten. Ook niet na het rechtzetten van mijn nek.
Heel blij mee!’

- Sarah

‘Zeer kundig en effectief. Had rugklachten en bij screening bleek de oorzaak in het bekken te zitten waardoor de rug overcompenseerde tot enorme klachten en pijn. Na de behandeling was het euvel wonderbaarlijk meteen verholpen. Wat natuurlijk wel nog enkele behandelingen nodig blijft hebben om dit resultaat te behouden. Heel erg blij en zeer tevreden met deze opluchting dat ik klachtenvrij ben.’

- Alfrieda

‘2 fantastische therapeuten!
Goede behandeling met resultaat
Dankjewel’

- Isabelle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.